You Are Here: Home » Good2Know » #phoneinsula – The Phonecam Project

#phoneinsula – The Phonecam Project

#phoneinsula – The Phonecam Project

Peninsula / Felsziget 2012 - Nokia 808 PureViewJoi începe ediția din acest an a Peninsula / Felsziget Festival. Este cel mare festival de muzică din România și anul acesta se află la ediția a XI-a dar prima care nu se desfășoară în Tg. Mureș, locul de lansare și consacrare ci la Cluj.

Din lipsă de timp și volum mare de lucru, anul acesta nu voi putea fi prezent la festival dar asta nu mă oprește să semnalez apariția unui proiect foto foarte cool.

Oricine merge anul acesta la Peninsula, poate să facă o fotografie cu telefonul mobil și să o posteze pe Twitter sau Facebook folosind hashtagul #phoneinsula. 10 fotografii vor fi selectate în vederea publicării în revista FOTO4all.ro iar 25 de fotografii vor fi expuse în cadrul unei expoziții. Mai multe detalii găsiți aici sau în acest Facebook Event.

Partea foarte interesantă a acestui proiect o reprezintă regulile “jocului” 🙂

Please don’t use Instagram. Avoid pornography. Phonecamera own effects, retouching B/W conversion are allowed.

Pentru noi aceasta este o ocazie excelentă de a demonstra încă o dată capabilitățile camerelor foto și a editoarelor foto build-in existente în telefoanele mobile Nokia.

Mai jos sunt câteva fotografii făcute de mine cu Nokia 808 PureView (la doar 2 zile după ce am intrat în posesia lui) la ediția de anul trecut a festivalului iar aici găsiți câteva clipuri filmate cu același telefon. Mai multe fotografii și la o rezoluție mai mare, găsiți în contul SkyDrive sau Flickr.

Alexei Ciprian

Nokia phone photography enthusiast & owner @ PurePX.com
Facebook | Twitter | Instagram | Flickr

Tu ce crezi?

Scroll to top