You Are Here: Home » Good2Know » Nokia Lumia 930 disponibil în România

Nokia Lumia 930 disponibil în România

Nokia Lumia 930Cele mai întâlnite obiecții pe care le-am auzit până acum despre Nokia Lumia 920, 925 și 1020 au fost legate de forma, de designul produselor. Că e prea mare Lumia 1020, mai exact modul în care este inclusă camera foto sau că Lumia 920 și Lumia 925 nu stau bine în mână și alunecă. Personal am simțit și eu treaba asta dar doar la Lumia 920 însă m-am obișnuit rapid. Legat de forma camerei de la Lumia 1020…well, trebuia să încapă cumva cele 6 lentile. Consider că este un neajuns peste care se poate trece, avantajele fiind (și ele) evidente.

Toate aceste probleme sunt rezolvate de noul model, Nokia Lumia 930, din această săptămână telefonul fiind disponibil și în România. Pe lângă designul foarte bun, Lumia 930 vine cu o serie de selling points foarte cool. Ecranul full HD (1920 x 1080) de 5 inches, procesor Quad-core 2.2 GHz Krait 400 și bateria de 2420 mAh sunt cele mai importante.

Camera foto dispune de tehnologia PureView și 20 MP, cu stabilizare optică a imaginii şi tehnologie optică ZEISS de înaltă calitate. Prin intermediul aplicației Nokia Camera cu Living Images, utilizatorul poate adăuga uşor mişcare şi emoţie imaginilor statice, în vreme ce aplicaţiile de prelucrare a imaginii precum Nokia Storyteller, Nokia Creative Studio şi Nokia Refocus generează niveluri noi de creativitate oricărei fotografii efectuate.

Datorită celor patru microfoane de mare performanţă şi tehnologiei Rich Recording, Lumia 930 realizează secvenţe video HD la un nivel calitativ fără precedent, cu înregistrare audio direcţională şi suport pentru înregistrare şi redare sunet de tip surround.

Momentan Nokia Lumia 930 poate fi achiziționat de la eMAG doar în variantele alb sau negru dar în curând o să fie disponibil și în culorile verde și orange.

Nokia Lumia 930

Nokia Lumia 930

Alexei Ciprian

Nokia phone photography enthusiast & owner @ PurePX.com
Facebook | Twitter | Instagram | Flickr

Tu ce crezi?

Scroll to top