You Are Here: Home » Good2Know » Nokia Lumia 928

Nokia Lumia 928

Nokia Lumia 928Nokia a publicat pe siteul oficial o fotografie și un AD în revista Vanity Fair, reprezentând următorul smartphone: Nokia Lumia 928.

Speculațiile spun că ar putea avea o cameră foto asemănătoare celei din Nokia 808. Cu siguranță va beneficia de tehnologia PureView și Optical Image Stabilisation dar până când nu va fi anunțat oficial, nu are nici un rost să ne pierdem vremea cu presupuneri. Lansarea ar putea avea loc pe 14 Mai, la Londra.

Până în acest moment, analizând puțin designul de produs al noului model, cred că persoanele care nu sunt încântate de marginile rotunjite ale actualului Lumia 920, vor fi mulțumite.

Later Update – 8 Mai                                                                                            

Nokia Lumia 928

A fost publicată o nouă imagine cu Nokia Lumia 928 dar și un videoclip pe care-l puteți vedea mai jos. Probabil că zilnic vor fi dezvăluite noi informații și caracteristici.

Camera foto are 8.7 MP, tot Carl Zeiss și tot cu tehnologia PureView. Videoclipul arată capabilitățile camerei în condiții de lumină slabă și avantajele Optical Image Stabilisation, într-o comparație cu iPhone 5 și Samsung Galaxy S3.

Nu sunt încântat de acest tip de promovare prin comparație directă, sper să nu calce pe urmele Samsung.

Alexei Ciprian

Nokia phone photography enthusiast & owner @ PurePX.com
Facebook | Twitter | Instagram | Flickr

Comments (2)

Tu ce crezi?

Scroll to top