You Are Here: Home » Good2Know » Nokia Lumia 925: It’s all about design & camera

Nokia Lumia 925: It’s all about design & camera

Nokia Lumia 925Dacă Lumia 928 este exclusiv pentru US, Lumia 925 va fi disponibil world wide iar tagline-ul noului model este “More than your eyes can see”

Lansat azi la Londra, noul flagship Nokia diferă puțin, doar prin părțile esențiale, de Lumia 920. Camera foto primește o lentilă în plus iar acest lucru se traduce într-o calitate (și) mai bună a fotografiilor. De asemenea, Nokia adaugă o margine din aluminiu carcasei din policarbonat iar încărcarea wireless este disponibilă opțional și se poate realiza prin achiziționarea suplimentară a accesoriilor.

Din reacțiile pe care le-au avut oamenii care au văzut și testat Lumia 920-ul meu, cred că noul model răspunde foarte bine observațiilor lor. Pentru unii poate fi puțin cam dificil de manevrat cu o singură mână datorită mărimii, marginii rotunjite din policarbonat și greutății lui. În sensul că poate aluneca din mână. Partea bună e că șansele să se spargă dacă îl scapi pe jos, sunt mici, telefonul fiind foarte rezistent. Cu marginea din aluminiu și fiind mai ușor cu 25%, Lumia 925 rezolvă această problemă.

Din punct de vedere software, avem același Windows Phone 8. Elementele de noutate vin de la câteva aplicații foto. Nokia Smart Camera permite realizarea a 10 imagini succesive din care o puteți selecta pe cea mai reușită (Best Shot) și să o editați adăugând câteva efecte (Action Mode) foarte interesante sau să eliminați anumite elemente din ea.

În Europa, Nokia Lumia 925 va fi disponibil din Iunie la un preț de aproximativ 450 €. Specificații complete găsiți aici iar comunicatul de presă aici. Câteva fotografii oficiale făcute cu Lumia 925, aveți mai jos.

Nokia Lumia 925 Nokia Lumia 925 (Smart camera photo) Nokia Lumia 925 (Smart camera photo)

Nokia Lumia 925 (Smart camera photo) Nokia Lumia 925 Nokia Lumia 925

Nokia Lumia 925 Nokia Lumia 925 Nokia Lumia 925

Alexei Ciprian

Nokia phone photography enthusiast & owner @ PurePX.com
Facebook | Twitter | Instagram | Flickr

Tu ce crezi?

Scroll to top