You Are Here: Home » Video » Nokia Lumia 920 și Optical Image Stabilization

Nokia Lumia 920 și Optical Image Stabilization

Nokia Lumia 920 & Optical Image StabilizationUn tip din Norvegia a făcut un test interesant și periculos cu Nokia Lumia 920.

Aflat pe o pârtie unde se dădea cu patinele de zăpadă (sled dogs skate) împreună cu alți prieteni, Ronny Gydar l-a filmat pe unul dintre ei în timpul coborârii, pentru a demonstra celor de la The Verge și altor sceptici, că povestea cu Optical Image Stabilization nu e doar o poveste de marketing. Poate că ar fi fost bine să reia testul deoarece la un moment dat acoperă puțin lentila și senzorul cu mâna dar pentru că viteza atinsă de cei doi este de aproximativ 80 km/h, probabil au considerat că e bine să nu-ți încerci norocul de prea multe ori. Oricum testul este elocvent.

Anul trecut, în Septembrie, The Verge scria că una dintre reclame nu este filmată cu Lumia 920 așa cum reiese din clip iar acest lucru este foarte clar datorită reflexiei într-un geam a camerei profesionale care înregistra.

Reclama buclucașă a fost recreată de alți doi fani și care, de asemenea, dovedește calitatea unei filmări făcute cu acest smartphone care beneficiază de Optical Image Stabilization.

Alexei Ciprian

Nokia phone photography enthusiast & owner @ PurePX.com
Facebook | Twitter | Instagram | Flickr

Comments (1)

Tu ce crezi?

Scroll to top