You Are Here: Home » Good2Know » Nokia EOS – cameră foto de 41 MP și Windows Phone

Nokia EOS – cameră foto de 41 MP și Windows Phone

Nokia EOS PureViewCompania Nokia, prin purtătorul ei de cuvânt, a declarat azi că nu comentează speculațiile apărute în media cu privire la lansarea unui smartphone cu sistem de operare Windows Phone și cameră foto de 41 MP.

Conform zvonurilor, Nokia ar lansa în acest an un nou model de Lumia dar cu specificații tehnice similare camerei foto din Nokia 808, cu sistem de operare Windows Phone și carcasă din aluminiu.

Nokia is planning a true PureView Windows Phone, The Verge has learned. Codenamed EOS, sources familiar with Nokia’s plans have revealed that the device will include a similar sensor that’s found on Nokia’s 808 PureView handset. The upgraded sensor for Windows Phone means the EOS will be ranged as a high-end Lumia in the company’s range of devices for 2013. We understand that the EOS will be built using aluminum, rather than the typical polycarbonate found on recent Lumia Windows Phones.

The Verge

Această abținere de la comentarii, vine după o declarație a lui Stephen Elop, CEO Nokia, care a spus într-un interviu recent pentru El Pais, că deși în acest moment compania este dedicată 100% colaborării cu Microsoft, nu exclude posibilitatea ca în viitor să producă modele de telefoane Nokia care să ruleze sistemul de operare Android.

Alexei Ciprian

Nokia phone photography enthusiast & owner @ PurePX.com
Facebook | Twitter | Instagram | Flickr

Tu ce crezi?

Scroll to top