You Are Here: Home » Aplicații » Instagraph: aplicație WP 8 pentru rețeaua Instagram

Instagraph: aplicație WP 8 pentru rețeaua Instagram

InstagraphA fost lansată aplicația Instagraph, aplicație ce permite uploadarea fotografiilor în contul de Instagram.

Nu este o aplicație oficială, dezvoltată de Instagram, singurul lucru pe care-l face este să editeze fotografiile și să le uploadeze. Puteți alege o imagine din librărie sau să faceți una direct cu aplicația și apoi să o urcați în cont. Dacă filtrele, instrumentele de editare disponibile nu vă sunt pe plac, puteți edita fotografiile cu orice altă aplicație.

Instagraph costă 2.49 $ și permite să uploadezi maxim 3 fotografii pe zi. Acestă limitare și faptul că nu puteți interacționa cu alți useri din rețea, se datorează costurilor și restricției accesului la API-ul Instagram. Practic, fotografia este întâi urcată pe un server Azure și apoi ajunge în cont și poate fi văzută de ceilalți utilizatori. Utilizată în combinație cu aplicația Metrogram care permite vizualizarea fotografiilor și interacțiunea cu ceilalți utilizatori, vă puteți bucura de beneficiile, oricare ar fi ele, aplicației Instagram. Prima versiune a aplicației este disponibilă doar pentru WP 8 dar va fi lansat un update care va permite rularea și pe WP 7.X

“Riscul” achiziționării acestei aplicații este dat de faptul că dezvoltatorii Instagram ar putea lansa o aplicație oficială dacă vor vedea că există o masă critică de utilizatori pentru care s-ar justifica investiția. În această situație, Instagraph își pierde sensul, nu veți mai avea nici un motiv să o folosiți și unii ar putea exagera considerând că au plătit degeaba. Dar chiar și așa, dacă această rețea socială este importantă pentru voi, dacă acesta este singurul motiv pentru care nu ați fost interesați să încercați un model de Nokia Lumia și platforma Windows Phone, prețul este nesemnificativ.

În altă ordine de idei, ținând cont de capabilitățile camerelor foto existente pe telefoanele Nokia Lumia și în special Lumia 920, cred că un val de fotografii foarte bune vor “invada” rețeaua 🙂

Puteți downloada Instagraph din Windows Phone Store dar poate n-ar fi rău să așteptați 2-3 zile pentru a evita supra-solicitarea serverelor și să vedeți primele impresii deoarece aplicația nu are versiune de încercare.

via wpcentral.com

Alexei Ciprian

Nokia phone photography enthusiast & owner @ PurePX.com
Facebook | Twitter | Instagram | Flickr

Tu ce crezi?

Scroll to top