You Are Here: Home » Aplicații » Instagram oficial pe WP 8

Instagram oficial pe WP 8

instagram windows phone nokiaAzi a fost lansată aplicația oficială Instagram pentru telefoanele mobile care rulează Windows Phone 8.

Instagram BETA poate fi descărcată de aici dar nu vă grăbiți să dezinstalați încă 6tag sau Instance deoarece această primă versiune a aplicației, după cum reiese și din numele ei, este încă în stadiul Beta. Mai exact nu puteți crea acele montaje video de 15 secunde dar până va fi disponibilă această funcție, vă puteți antrena cu Vine.

Poate fi folosită atât camera principală cât și cea frontală pentru tradiționalele selfie 🙂

Spre deosebire de celelalte platforme, accesarea butonului care deschide camera foto din aplicație, duce în prima fază către galeria de fotografii din telefon și de unde puteți alege una făcută în prealabil. Pentru a face o fotografie cu Instagram, trebuie să accesați încă o dată iconița pentru camera foto.

Dacă o căutare în WP Store după Instagram nu returnează nici un rezultat, pentru a instala aplicația accesați această pagină de pe telefonul vostru și de aici mergeți pe linkul de mai sus spre aplicație și o veți putea instala fără nici o problemă.

Ne vedem Sâmbătă la Cluj? 😀 Contul Instagram pentru PurePX, este aici.

Instagram - Windows Phone 8 Instagram - Windows Phone 8 Instagram - Windows Phone 8 Instagram - Windows Phone 8

Instagram - Windows Phone 8

Alexei Ciprian

Nokia phone photography enthusiast & owner @ PurePX.com
Facebook | Twitter | Instagram | Flickr

Comments (2)

Tu ce crezi?

Scroll to top