You Are Here: Home » Foto » Fotografii în mișcare

Fotografii în mișcare

Am ieșit cu prietenii la o plimbare cu bicicleta prin județ și am tras câteva cadre aiurea, fără un scop anume, cu Lumia 920. Cele mai multe erau bușite, majoritatea fiind făcute din mers, de pe bicicletă, pe drum de câmp unde înainte ca Optical Image Stabilisation să încerce să spună ceva, trebuie să ai grijă să nu-ți sară telefonul din mână.

Prima și a 3-a fotografie sunt făcute din mers, a 2-a este făcută cu genunchiul pe post de trepied 🙂

Lumia 920

Lumia 920

Lumia 920

Alexei Ciprian

Nokia phone photography enthusiast & owner @ PurePX.com
Facebook | Twitter | Instagram | Flickr

Comments (2)

 • dan

  pe lumina nu prea iti trebuie trepied

  si stabilizarea optica nu are cum sa mearga cand te misti foarte mult (cel mai bine vezi stabilizarea optica cand filmezi: ia un telefon obijnuit si fimeaza stand cu el ‘nemiscat’, adica sa stai in picioare si sa il ti in mana si sa incerci sa il ti cat mai nemiscat pt. 10s, apoi ia un 920 si o sa vezi diferenta… cu 920 zici ca stai pe trepied)

  la poze stabilizare optica se vede noaptea cand faci poze din mana nu cand arunci cu telu din stanga in dreata.

  Reply
  • Alexei Ciprian

   @Dan
   Perfect adevărat, celelalte 2 fotografii au fost făcute în mers, din mână, una pe o cărare în plin câmp (am vrut să prind un fazan) iar cealaltă pe un drum cât de cât ok. La a 2-a a fost o situație puțin diferită. N-am cea mai bună condiție fizică, sunt biciclist amator și după câțiva km buni de pedalat prin hârtoape, membrele superioare tremură puțin 🙂 Cu siguranță ar fi ieșit la fel și fără să-mi sprijin telefonul pe genunchi însă ideea a fost să fac un HDR dar din greșeală (eram în câmp deschis, mult soare și nu țineam telefonul într-o poziție care să-mi ofere o vizualizare frontală a ecranului) am făcut și o fotografie simplă, ca să zic așa.

   Reply

Tu ce crezi?

Scroll to top