You Are Here: Home » Foto » Fotografii de produs cu Lumia 920, Nokia 808 și Lumia 620

Fotografii de produs cu Lumia 920, Nokia 808 și Lumia 620

Azi, împreună cu Lili de la Atelier Handmade, am făcut câteva fotografii pentru produsele handmade făcute de ea și celelalte fete din echipa magazinului.

Cu ceva timp în urmă, spuneam că tehnologia PureView și ultimele modele de smartphone Nokia pot fi folosite de cei care au astfel de îndeletniciri și să facă niște fotografii decente fără o investiție costisitoare într-un dSLR, mirrorless sau contractarea unui fotograf profesionist. Sigur, de la un anumit nivel, când nu mai vorbim de “mic business”, este bine să investiții în soluții profesionale. Puteți să o faceți de la început dacă bugetul permite.

Am făcut data trecută câteva teste cu un lightbox improvizat dintr-o cutie de carton și o veioză de birou. De data asta am avut 2 veioze, un reflector și am folosit o planșă din carton dar de calitate mai bună. De asemenea, fotografiile sunt făcute atât cu Nokia 808 cât și cu Lumia 920 și Lumia 620. Din aceste teste am învățat că e bine să se folosească același tip de lumină, de aceeași intensitate. Toate cele 3 surse de lumină folosite de noi, au fost de diferite tipuri.

În mod normal, fotografiile trebuie să aibă un fundal alb și nu trebuie să existe umbre. Dacă tot am folosit o soluție improvizată, am zis să testez diferite setări și apoi am editat puțin fotografiile în Lightroom. Cel mai mult îmi plac cum au ieșit cele cu Lumia 620 🙂 Voi care credeți că sunt mai interesante?

Lumia 920 Lumia 920 Lumia 920 Lumia 920

Nokia 808 PureView

Nokia Lumia 620 Nokia Lumia 620

Căștile albastre sunt Nokia Purity Stereo by Monster și pot fi câștigate la acest concurs.

Alexei Ciprian

Nokia phone photography enthusiast & owner @ PurePX.com
Facebook | Twitter | Instagram | Flickr

Tu ce crezi?

Scroll to top