You Are Here: Home » Good2Know » Dennis Manarchy despre Nokia 808 PureView

Dennis Manarchy despre Nokia 808 PureView

The Vanishing Cultures by Dennis ManarchyDennis Manarchy, fotograful care a construit cel mai mare aparat foto, a testa Nokia 808 PureViewÎn clipul de mai sus, puteți vedea ce părere are despre acest gadget, unul dintre cei mai renumiți fotografi din lume.

Manarchy a construit această cameră foto (numită “Eye of America”) pentru proiectul The Vanishing Cultures – An American Portrait. Dimensiunile camerei sunt 3.6 X 10.6 X 2.4 metri iar acest proiect presupune o călătorie de peste 30.000 de Km prin Statele Unite pentru a fotografia portretele unor oameni care reprezinta peste 50 de culturi.

Negativele camerei foto construite de Manarchy, au o dimensiune de 1.37 x 1.82 metri, fotografia rezultată având o înălțime de 7.3 metri. Acuratețea unei astfel de fotografii este uriașă, camera foto putând reda de 1.000 de ori mai multe detalii decât cea mai performantă cameră foto digitală.

Mai jos aveți un clip postat pe Kickstarter în vederea strângerii fondurilor necesare finalizării proiectului și care explică în detaliu proiectul și camera foto.

Alexei Ciprian

Nokia phone photography enthusiast & owner @ PurePX.com
Facebook | Twitter | Instagram | Flickr

Tu ce crezi?

Scroll to top