You Are Here: Home » Concurs » Concurs foto! Premiu: Nokia Purity Stereo by Monster

Concurs foto! Premiu: Nokia Purity Stereo by Monster

Nokia Purity Stereo Headset by MonsterE timpul pentru un concurs. Sper că primul dintr-un lung șir. Premiul constă într-o pereche de căști Nokia Purity Stereo by Monster.

Regulile concursului sunt simple dar e important să citești cu atenție acest articol până la capăt. Tot ceea ce trebuie să faci este să postezi pe contul tău de Facebook, Twitter sau pe blog dacă deții unul, o fotografie sau mai multe, făcute cu orice model de smartphone Nokia.

 • Dacă postezi pe Facebook, trebuie să tag-uiești în fotografie pagina de Facebook a PurePX.com și să precizezi modelul de smartphone Nokia folosit. 

  Deschide pentru a vedea un exemplu

  Am făcut această fotografie cu Nokia <nume_model> pentru concursul de pe @PurePX
 • Dacă postezi pe Twitter, trebuie să folosești hashtagul #PurePX și să precizezi modelul de smartphone Nokia folosit. Ce este acela un hashtag, poți afla de aici

  Deschide pentru a vedea un exemplu

  Am făcut această fotografie cu Nokia <nume_model> pentru concursul #PurePX
 • Dacă ai un blog, este necesar un link spre această pagină. Poți să scrii orice dorești în articolul de pe blog dar și în acest caz este important să precizezi modelul de smartphone Nokia folosit. 

  Deschide pentru a vedea un exemplu

  Am făcut această fotografie cu Nokia <nume_model> pentru concursul de pe PurePX.com 

Pentru a fi sigur că ești înscris în concurs, recomand să folosești formularul de mai jos și să lași un comentariu care să conțină un link spre postare, indiferent dacă fotografia a fost publicată pe Facebook, Twitter sau blog.

Fotografia poate fi editată cu orice aplicație mobile (găsiți aici câteva exemple) sau desktop dar e important să păstrezi și fișierul original. O parte dintre ele vor fi publicate pe acest blog (publicarea fotografiei pe blogul PurePX.com nu oferă șanse în plus la câștigarea premiului) iar în cazul în care vei câștiga, voi avea nevoie și de fotografia la rezoluție originală. Dacă ai câștigat și nu o ai, se va efectua o nouă tragere la sorți.

Concursul se încheie Duminică, 19 Mai, la ora 23:59. Câștigătorul va fi anunțat pe 20 Mai iar tragerea la sorți se va face folosind aplicația Random.org

Update 20 Mai
Câștigătoarea este Ștefana. Detalii aici

Alexei Ciprian

Nokia phone photography enthusiast & owner @ PurePX.com
Facebook | Twitter | Instagram | Flickr

Comments (37)

Tu ce crezi?

Scroll to top