You Are Here: Home » Concurs » Concurs foto: Fără fotografie, viața e pustiu!

Concurs foto: Fără fotografie, viața e pustiu!

Nokia JBL PlayUPDupă un week-end la Timișoara și după ce voi sta toată săptămâna viitoare la Cluj, trebuie să găsesc o nouă destinație pentru următorul photowalk.

Dacă ar trebui, cu o singură fotografie, să convingi pe cineva să-ți viziteze orașul, ce anume ai fotografia? Pun la bătaie o boxă Nokia JBL PlayUp iar voi trebuie să postați pe Facebook, Twitter sau pe blog dacă aveți unul, o fotografie despre orașul tău, făcută cu orice model de telefon Nokia. Câștigătorul va fi desemnat prin tragere la sorți pe data de 10 Iunie.

Pentru a putea intra în concurs, este necesară postarea unei fotografii conform indicațiilor de mai jos și să lăsați un comentariu care să conțină un link spre contul de Facebook, Twitter sau blogul unde a fost postată. Data limită pentru înscriere este 9 Iunie, ora 23:59.

 • Dacă postezi pe Facebook, trebuie să tag-uiești în fotografie pagina de Facebook a PurePX.com și să precizezi modelul de smartphone Nokia folosit. 

  Deschide pentru a vedea un exemplu

  Am făcut această fotografie cu Nokia <nume_model> pentru concursul de pe @PurePX
 • Dacă postezi pe Twitter, trebuie să folosești hashtagul #PurePX și să precizezi modelul de smartphone Nokia folosit. Ce este acela un hashtag, poți afla de aici

  Deschide pentru a vedea un exemplu

  Am făcut această fotografie cu Nokia <nume_model> pentru concursul #PurePX
 • Dacă ai un blog, este necesar un link spre această pagină. Poți să scrii orice dorești în articolul de pe blog dar și în acest caz este important să precizezi modelul de smartphone Nokia folosit. 

  Deschide pentru a vedea un exemplu

  Am făcut această fotografie cu Nokia <nume_model> pentru concursul de pe PurePX.com 

LATER UPDATE
Câștigătorul concursului este Luca Iulian, detalii aici.

Alexei Ciprian

Nokia phone photography enthusiast & owner @ PurePX.com
Facebook | Twitter | Instagram | Flickr

Comments (37)

Tu ce crezi?

Scroll to top