You Are Here: Home » Video » Concert AnySound & Nokia Lumia 1020

Concert AnySound & Nokia Lumia 1020

AnySound live @ Moszkva Cafe - Nokia Lumia 1020Trupa AnySound este probabil cea mai bună trupă sub 30 din România. Sunt tineri, inspirați, cool, cântă bine de tot și Vineri au avut un concert la Moszkva Cafe.

Au fost un concert – experiment foarte interesant. Toți cei care au venit la concert, au fost rugați să filmeze cu telefoanele mobile o anumită piesă. După ce vor aduna toate filmările, vor face un montaj și astfel piesa respectivă o să beneficieze de un videoclip. Din păcate am ajuns chiar când o cântau și nu am reușit să-mi găsesc un loc de unde să pot trage ceva decent, fără să-i deranjez pe toți ceilalți. Le-am trimis totuși materialul, poate vor găsi ceva utilizabil în el.

Neputând rata ocazia, am înregistrat alte două piese și fiind primul lucru pe care l-am făcut cu Nokia Lumia 1020 după ce mi-a ajuns, am zis că n-ar fi rău să le postez. Concluzia e că nu există un gadget mai bun, de asemenea dimensiuni, care să poată filma și capta un sunet atât de bine în asemenea condiții.

Alexei Ciprian

Nokia phone photography enthusiast & owner @ PurePX.com
Facebook | Twitter | Instagram | Flickr

Tu ce crezi?

Scroll to top