You Are Here: Home » Aplicații » Cinemagraphs cu Nokia Lumia 920

Cinemagraphs cu Nokia Lumia 920

cinemagraphs2

Cinemagraphs are still photographs in which a minor and repeated movement occurs. Cinemagraphs, which are usually published in an animated GIF format, can give the illusion that the viewer is watching a video

Îmi plac cinemagraphs-urile deoarece poți fi mult mai creativ, poți face niște lucruri mult mai expresive față de orice aplicație de tip Instagram. Btw, de când am început (asta sună a promo la Dry Cooker, diferența e că I mean it) să folosesc Nokia 808 sau Lumia 920, n-am mai folosit aplicații de acest tip pentru amorul propriu, doar în scop de testare, de documentare. În schimb, pentru că aceste telefoane beneficiază de niște camere foto și o tehnologie extraordinară, m-am străduit să fac fotografii as it is, ca să zic așa, cât mai interesante, cât mai bune.

Revenind la cinemagraphs.
M-am bucurat foarte mult, chiar dacă la acel moment văzusem Lumia 920 doar în poze și clipuri de prezentare, când am aflat că există aplicație de făcut cinemagraphs default în el. În parte și pentru că prima aplicație mobile de acest tip, chiar dacă pentru o altă platformă, a fost dezvoltată de un prieten.

Îmi place mai mult cum este implementată în Lumia 920 deoarece ai mai multe posibilități de customizare și control. Poți delimita mult mai ușor și mai clar atât zonele active cât și cele inactive.

Ce puteți face cu ea, vedeți mai jos. Pentru că fișierele rezultate sunt mari, nu le-am embeduit direct pentru a nu crește timpul de încărcare al paginii. Accesați fiecare link pentru a le deschide.

Bicicletă

bike

 

Crișul repede

cris

 

Pick-up

pickup

 

Alexei Ciprian

Nokia phone photography enthusiast & owner @ PurePX.com
Facebook | Twitter | Instagram | Flickr

Tu ce crezi?

Scroll to top